zorgdomein  WILDERBERG

Gulpen-Wittem

In Zorgdomein Wilderberg is altijd plaats
    voor wie zorg, hulp of onderdak nodig heeft  
   

Zorgdomein Wilderberg is de nieuwe naam van het voormalige Arnold Janssen Klooster in Wahlwiller. Onze unieke locatie komt opnieuw tot leven door regionale ondernemingen en verenigingen, waarbij zorg, verblijf, recreatie en werk centraal staan. Door verschillende activiteiten samen te brengen onder één dak, zorgen we voor levendigheid en een prettige sfeer in deze oase van rust. Benieuwd naar wat we zoal doen? Kom vooral eens kijken!


Zorgen

Veel activiteiten in Zorgdomein Wilderberg draaien om zorg. Van dagbehandeling tot nazorg of consult, met verblijf voor u en uw begeleiders of dierbaren, indien gewenst.

Verblijven & Wonen

Als het voor u nodig is of als u dat zelf wilt; u kunt bij ons langer wonen, tijdelijk verblijven of alleen overdag recreëren. Vraag naar de mogelijkheden.Werken

Kantoor- en vergaderruimtes, werkplekken en recreatiezalen zijn voor korte of langere tijd beschikbaar. Neem ook contact met ons op voor vrijwilligerswerk en vacatures.

Opslag & Archief

Zoekt u geen ruimte voor uzelf maar voor uw spullen of archief? In het souterrain van ons pand zijn verschillende formaten afsluitbare opslagruimtes te huur.